Snelwegreclame

Snelweg reclamemasten zijn groot en goed zichtbaar vanaf snelwegen of andere plekken in het land. Ze staan hoog in de lucht waardoor ze enorm opvallen door het grote formaat en de verlichting in de avond.

Het bereik van snelwegreclame is gigantisch. Dagelijks worden 13 miljoen contacten met reclamemasten gelegd. U bereikt de automobilisten gegarandeerd. De gemiddelde bestuurder is goed opgeleid en heeft een hoog inkomen. De bestuurder ziet de reclame van veraf aankomen en heeft daardoor voldoende tijd om de reclameboodschap tot zich door te laten dringen. Als dat vandaag niet is, gebeurt het morgen wel, omdat de bestuurder vaak meerdere keren per week over het traject rijdt.

Er zijn ook steeds meer digitale reclamemasten beschikbaar. Adverteren op digitale snelweg reclamemasten kan tegen lagere kosten omdat er geen kosten zijn voor het wisselen van posters, en er meerdere adverteerders achter elkaar geplaatst worden.

Reclamemasten zijn vooral langs de belangrijke snelwegen in Nederland te vinden en rondom de grotere steden in Nederland. Wij denken graag met u mee om de beste locaties te selecteren.

Wilt u meer informatie over snelwegreclame of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.